Walking Buddha

Mindful in Beweging

De training Walking Buddha is er voor iedereen die besluit om gezond en gelukkig te zijn. De training is doeltreffend omdat hij de weldaad van fysieke beweging combineert met elementen vanuit gerenommeerde therapieën zoals Mindfulness, Cognitieve Gedragstherapie en NLP.

Wandelen is gezond, dat weten we allemaal. Wetenschappelijk onderzoek toont aan, dat als we dagelijks een half uurtje wandelen, dit onze lichaam en geest positief versterkt. Het werkt o.a. levensverlengend en het is een belangrijk element bij de aanpak tegen depressies. Je kunt je misschien voorstellen dat door beweging te combineren met succesvolle toepassingen uit de psychologie, je mentaal en fysiek een enorme “boost” kunt krijgen, waardoor het makkelijker wordt om je leven in balans te krijgen en te houden.

De training Walking Buddha vermindert o.a. het piekeren en reduceert stress en burn-out klachten. Het verbetert je humeur, verhoogt je eigenwaarde, herziet je wereld en mensbeeld en leert je genieten van wie je bent, met wie je bent en waar je bent. De Walking Buddha geeft je tevens de mogelijkheid om je conditie te verbeteren, je lichaamsgewicht te reduceren en ondersteunt het functioneren van o.a. het hart, de longen, de botten en de spieren.

De training bestaat uit 6 inspirerende individuele of groepsbijeenkomsten die afwisselend vanuit de counselingpraktijk en de openlucht worden gehouden. De training is vooral praktisch van aard zodat je het geleerde snel in de praktijk kunt brengen en verrast wordt door de werkzame elementen.

Trainingsdata:

Nog nader te bepalen.

De training individueel volgen is ook mogelijk.